Guide til at beskytte dine vippe extentions efter behandling

Guide til at beskytte dine vippe extentions efter behandling

Når man har fået lavet en vippebehandling, er det vigtigt at pleje sine vipper på den rigtige måde for at sikre, at de holder sig flotte og sunde. Her er en guide til, hvordan man bedst passer på sine vipper efter en behandling, herunder hvilke produkter der bør anvendes, og hvordan man undgår at beskadige vipperne.

  1. Undgå vand i de første 24 timer

Efter en vippebehandling bør man undgå at få vand på vipperne i de første 24 timer. Dette skyldes, at limen, der holder vipperne på plads, skal have tid til at tørre og hærde. Hvis man udsætter vipperne for vand for tidligt, kan limen blive blød, og vipperne kan falde af.

Her kan man som en fordel bruge en bonder - Som faktisk går ind og hærder limen straks. Så kunden har mulighed for, at blive udsat for væske.

Find en her: SUPER BONDER

  1. Undgå oliebaserede produkter

Når man har fået lavet vipper, bør man undgå at bruge oliebaserede produkter på eller omkring øjnene.

Olie kan nemlig opløse limen, der holder vipperne på plads, og få dem til at falde af. Brug derfor altid makeupfjerner og øjencreme, der er fri for olie.

  1. Brug en vippebørste

For at holde vipperne flotte og adskilte, kan det være en god idé at bruge en vippebørste. En vippebørste kan bruges til at rede vipperne igennem og sørge for, at de ikke klumper sammen.

  1. Brug en særlig vippe-shampoo

For at rense vipperne og fjerne snavs og makeuprester kan man bruge en særlig vippe-shampoo. Vippe-shampooen er skånsom mod vipperne og hjælper med at bevare deres naturlige form og styrke.

Vi har en, så du altid kan føle dine vipper er smukke og rene! 

Find den her: VIPPE SHAMPOO

  1. Undgå at gnide i øjnene

Når man har fået lavet vipper, kan det være fristende at gnide sig i øjnene, hvis man føler sig træt eller irriteret.

Men at gnide i øjnene kan beskadige vipperne og få dem til at falde af. Hvis man har brug for at fjerne noget fra øjnene, kan man i stedet bruge et rent stykke papir og forsigtigt tørre omkring vipperne.

  1. Få en touch-up/opfyldning behandling

For at holde vipperne flotte og fyldige kan det være en god idé at få en touch-up behandling hver 2-3 uge. En touch-up behandling går ud på at tilføje nye vipper, der erstatter dem, der er faldet af eller er ved at falde af.

I alt kan man sige, at det er vigtigt at passe godt på sine vipper efter en behandling. Ved at undgå vand, oliebaserede produkter og gnide i øjnene og bruge en vippe-shampoo

Volgende lezen

Sådan undgår du udbrændthed som lash artist i den travle sæson

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.