Vigtigheden af kropsform for vippetekniker

Vigtigheden af kropsform for vippetekniker

Som vippetekniker ved du, at dit job kræver, at du sidder i timevis i den samme stilling.

Selv om det måske ikke virker som en stor ting, kan det faktisk have en negativ indvirkning på dit generelle helbred og velvære. Derfor er det så vigtigt at fokusere på din kropsform.

En god kropsform kan være med til at forbedre dit kredsløb, reducere stress og endda øge dit humør. Desuden kan det hjælpe med at forebygge sygdomme som karpaltunnelsyndrom og træthed. Hvis du leder efter måder at forbedre din kropsform på, kan du få nogle tips her.

3 tips til forbedring af din kropsform

1. Vær opmærksom på din kropsform.

En af de bedste måder at forbedre din kropsform på er simpelthen at være opmærksom på den. I løbet af dagen skal du være opmærksom på, hvordan du sidder og står.

Sidder du slunkent? Er din ryg lige? Når du ser, at du sidder i en slap stilling, så gør en bevidst indsats for at rejse dig op eller sidde mere lige. Med tiden vil dette blive en anden natur, og du vil finde dig selv sidde og stå med en god kropsholdning uden at tænke over det.

2. Styrk dine kernemuskler.

Stærke kernemuskler er afgørende for en god kropsholdning. Hvis dine kernemuskler er svage, er du mere tilbøjelig til at slænge dig eller bukke dig forover.

Hvis du vil styrke din core-muskulatur, kan du prøve at lave nogle grundlæggende øvelser som f.eks. mavebøjninger, mavebøjninger og planker. Du kan også prøve at tage et Pilates- eller yogakursus, som vil hjælpe dig med at forbedre din generelle styrke og fleksibilitet - begge dele er vigtige for en god kropsholdning.

3. Brug korrekt ergonomi, når du arbejder.

Ergonomi er studiet af, hvordan mennesker interagerer med deres omgivelser. Når det kommer til arbejde, handler ergonomi om at skabe en arbejdsopstilling, der er behagelig og effektiv.

Hvis du f.eks. er en lash artist, kan du investere i en justerbar stol, så du kan sidde i den rigtige højde til dit bord. Du kan også investere i en briks der kan køre op og ned elektronisk. Det er et vidunder værktøj så du ikke behøver at knække ryggen. Ved at foretage små ændringer i din måde at arbejde på kan du gøre en stor forskel i den måde, du føler dig på, når dagen er omme.

Husk
Som lash artist er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan det at sidde i den samme stilling i timevis kan påvirke dit helbred - både fysisk og mentalt.

Ved at følge disse enkle tips kan du hjælpe med at forbedre din kropsholdning og sikre dig, at du forbliver sund, mens du laver det, du elsker!

Læs næste

Demodex-mider: De små skadedyr, du ikke vidste boede i dine øjenvipper
Sådan undgår du udbrændthed som lash artist i den travle sæson

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.