Sikre god service hos dine kunder!

Sørg for god service hos dine kunder!

Hvis du er ny i vippeverdenen, eller hvis du har praktisert en annen stil nylig, sørg for at du øver på venner og familie først før du tilbyr tjenestene dine som forlengelsesspesialist (spesielt hvis du ikke er det, som vanligvis er ferdig).

Ved å få tilbakemeldinger fra betrodde personer om hvor hyggelig opplevelsen deres var, vil det forhåpentligvis hjelpe eventuelle fremtidige kunder som kan bli skuffet over dårlig kvalitetsutførelse!

God service er mer enn å gi kundene dine et sett med høykvalitets vippeextensions. Gjør i stedet hele opplevelsen morsom og interaktiv ved å være kreativ i måten du svarer på spørsmålene deres om hva du kan forvente av behandlingene deres! 

Når du snakker med kunder, vær profesjonell og unngå å klage eller sladre; det vil få dem til å komme tilbake for mer, noe som igjen er til fordel for DEG som deres vippetekniker.

Hvorfor er det viktig at du følger opp!

Når du bestiller en kunde, er det viktig å følge opp med dem og spørre hvordan vippene deres ser ut. Prøv å møte behovene til kundene dine.

Men hva skjer hvis kunden din ikke ønsker å bestille time? Først av alt bør du følge opp med dem dagen etter. Send en SMS eller send en e-post for å spørre hvordan det går med vippene deres og minn dem om ledige avtaler før avtalen fylles opp!

Ditt gode minne vil gledelig overraske deg ved aldri å glemme detaljene i kundenes liv.

Gjør det til et poeng å ta notater etter hver avtale, så uansett hva som skjer, vil det alltid være en form for dokumentasjon for dem!

Engasjer disse menneskene på et individuelt nivå og still spørsmål om deres daglige aktiviteter – dette er bare én måte å ta vare på dem på aldri har vært enklere, inkludert: fordi du har så detaljert kunnskap til fingerspissene når du trenger det som mest.

Læs næste

Sådan holder dine kunders vipper længere
Hvorfor taber mine kunder vipper?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.