2 ting, du skal huske for at undgå vippelus

2 ting, du skal huske for at undgå vippelus

At få eyelash extensions er en luksuriøs måde at forbedre dit udseende på. Der er dog to vigtige ting, du skal gøre for at undgå problemer med dine vipper. For det første skal du gå til en professionel vippetekniker. For det andet skal du rense dine vipper grundigt. Her er hvorfor begge disse ting er så vigtige.

Hvorfor du skal gå til en professionel vippetekniker
Der er endnu ingen regler for, hvem der må lave vipper, derfor ser jeg nogle gange arbejde, der er udført forkert og ikke følger de instruktioner og regler, som man gør som uddannet.

Disse uuddannede teknikere bør ALTID undgås... af flere grunde end lus... Som professionel vippetekniker bruger man altid sterile materialer for at undgå infektion, betændelse, smitte og spredning af bakterier


Det er ikke kun vigtigt at gå til en professionel for at undgå lus og andre infektioner, men også fordi en uuddannet tekniker kan beskadige dine naturlige vipper. Dette kan føre til permanent tab af vipper eller ar omkring øjet.

Det er vigtigt at gøre din research og finde en kvalificeret professionel, som har erfaring og uddannelse i at anvende lash extensions

Hvorfor du skal rengøre dine vipper grundigt
Der er hjemmearbejde forbundet med lash extensions. Det virker som ren luksus at ligne en million alle døgnets timer med vipper, det er det også... men det er MEGA vigtigt, at du renser dine vipper og er god ved dem.

Hvis du ikke renser ordentligt eller bruger de forkerte produkter, vil du få produktophobning på dine naturlige vipper, og det vil forkorte levetiden for dine extensions, fordi de ikke vil klæbe så godt fast eller se lige så flotte ud.

Desuden er urene vipper = bakterier = øjeninfektioner, hvilket ingen ønsker! Så vær sød, åh, vær sød at være flittig med at rense minimum hver dag. 


Hvis du vil undgå problemer med dine eyelash Extensions, skal du sørge for at gå til en professionel tekniker og rengøre dine vipper grundigt. Ved at følge disse enkle trin kan du nyde godt af smukke og langvarige eyelash Extensions!

Læs næste

Sådan hæver du dine priser, uden at miste kunderne!
Demodex-mider: De små skadedyr, du ikke vidste boede i dine øjenvipper

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.