Hva kan gjøres med manglende oppmøte? Vippetekniker

Hvad kan du gøre, når kunderne ikke dukker op?
Hvis du har et booking system
  1. Skriv det i betingelsene dine slik at de bekrefter med bestillingsbekreftelsen
  2. Krev at de oppretter en konto i bookingsystemet ditt. (Få mennesker kan ikke ta det, men vi vil bare ha seriøse kunder)
  3. Dersom kunden ikke møter opp, informer dem om at de har akseptert betingelsene på nettsiden og må være ansvarlig for 50 % eller 100 % av behandlingsprisen.
  4. Ikke vær redd for å skrive til kunden for å betale gebyret for manglende oppmøte
  5. Husk dersom kunden ikke velger å betale uteblivelsesgebyr. Da er det alltid mulighet for at du kan sende den videre til inkasso. Men velg dine fyrstikker med omhu!
Informer kundene dine om politikken før du bestiller en time. Dette vil unngå forvirring og harme på begge sider av ting, da du gjør det klart fra dag én hva som vil skje hvis noen avbryter eller ikke dukker opp uten å gi minst 24 timers varsel
For å bevare kundenes lojalitet Du bør alltid være forberedt på enhver nødsituasjon som kan oppstå. Du vet aldri når de trenger hjelp eller har en uventet endring i planene! Så husk EN gang i blant å være utsatt.
Hvis du IKKE har et bookingsystem
  1. Start med at få et booking system
  2. Med et bookingsystem blir du tatt mer seriøst og avtalene dine er skrevet svart på hvitt. Det er alt annet enn tidkrevende for deg å måtte bruke tid på å booke kunder inn.
  3. Når du booker inn kunden, send en melding med tydelige instruksjoner om når de senest må gi beskjed.
Anbefaling av et godt bookingsystem?
Det er her, Planway kommer inn. Planway er et dansk bookingsystem som mange selvstendig næringsdrivende allerede bruker.

Læs næste

De 3 hyppigste fejl, som en vippetekniker kan begå
Sådan sætter du prisen rigtig, som vippetekniker

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.