Sådan hæver du dine priser, uden at miste kunderne!

Sådan hæver du dine priser, uden at miste kunderne!

Som stylist har du måske været i branchen i et stykke tid og overvejer nu at hæve dine priser.

At hæve priserne som vippetekniker kan være en nervepirrende proces, da der altid er en risiko for at miste kunder.

Det er imidlertid en nødvendig del af at drive en forretning, da prisstigninger kan være nødvendige for at dække øgede omkostninger og for at belønne den værdi, du tilbyder dine kunder.

Lad os undersøge nogle tips til, hvordan du kan hæve dine priser uden at miste kunder.

1. Hvor meget skal jeg hæve mine priser?
Det første skridt i forbindelse med at hæve dine priser er at bestemme, hvor meget du skal hæve dem.

Du ønsker ikke at prissætte dig selv ud af markedet, men du ønsker også at blive kompenseret for den værdi, du leverer.

En god tommelfingerregel er at hæve dine priser med 5-15 %. Denne stigning er betydelig nok til, at du vil kunne se en forskel på din bundlinje, men ikke så meget, at det vil chokere eller gøre dine kunder vrede.

Du skal naturligvis bruge din bedste dømmekraft i dette tilfælde, da alle virksomheder er forskellige. Hvis du føler, at en mindre eller større prisstigning ville fungere bedre for din virksomhed, så vælg det i stedet

2. Hvordan kommunikerer jeg dette til mine kunder?
Når du har besluttet dig for det beløb, du vil hæve dine priser, er det tid til at begynde at tænke over, hvordan du vil kommunikere denne ændring til dine kunder.

Nøglen her er at være gennemsigtig og ærlig med hensyn til, hvorfor du foretager denne ændring.

Sørg for at forklare, at prisstigningen skyldes øgede omkostninger ved at drive forretning, og at du har gjort alt for at holde omkostningerne nede.

Du kan også overveje at tilbyde en rabat til dem, der betaler forud for tjenesterne, eller at indføre et nyt loyalitetsprogram.

Ved at tage skridt som disse kan du vise dine kunder, at du sætter pris på deres forretning og stadig er forpligtet til at levere kvalitetsservice til en rimelig pris.

3. Det er ikke altid nemt... Men nødvendigt...
Vær forberedt på, at det ikke altid vil være nemt at hæve priserne.

Der kan være nogle kunder, der ikke er enige i prisstigningen og måske endda vælger at gå videre til en anden vippetekniker.

Det er en del af at drive en forretning, og det er vigtigt at huske på, at der vil være andre kunder, der vil værdsætte den værdi, du tilbyder og være villige til at betale mere for det.

Det er en svær beslutning at hæve priserne, men det behøver ikke at være en beslutning, der får dig til at miste kunder.

Ved at sørge for at kommunikere årsagerne til prisforhøjelsen og tilbyde rabatter eller andre incitamenter kan du sikre, at din virksomhed trives, selv efter at priserne er blevet forhøjet.

Volgende lezen

Sådan sætter du prisen rigtig, som vippetekniker
2 ting, du skal huske for at undgå vippelus

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.