Hvorfor taber mine kunder vipper?

Hvorfor taber mine kunder vipper?

I sidste ende er vippe extentions en semi-holdbar løsning, og derfor vil de langsomt falde ud i det lange løb. I det store og hele holder øjenvipper omkring 2-3 uger uden udfyldning. Ikke desto mindre afhænger dette virkelig også af forskellige faktorer, for eksempel hvor solide din klients almindelige øjenvipper er, måden godt de bliver passet på og det klima, de præsenterer deres vipper for.

Der er naturligvis flere måder at trække holdbarheden af ​​dine extentions på, men de vil ikke holde sig væsentligt længere end en måned før en udfyldning er påkrævet. Den forventede levetid for vipperne er i virkeligheden afhænger ligeledes af, hvor godt limen klæber til kundens almindelige øjenvipper. Disse variabler vil blive undersøgt nedenfor, så fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

Klima
Klimaet kan påvirke, hvor længe din klients vipper varer.

De to primære områder, du bør fokusere på, er fugten og temperaturen i dit vipperum. Et uacceptabelt klima kan påvirke bindingsmiddelet, hvilket vil få din klients vipper til at falde af, hvilket ikke er fantastisk! Den ideelle fugtighed til vippelim er 40% - 70%, og rummets temperatur bør vær omkring 19 - 24 grader for at skabe den bedste resultat.

Påsætning af vipper
Ja, det er rigtigt. Vi forstår godt nogle gange når der står en kunde ved døren og du ligger stadig med din kunde. Fordi du ikke lige har planlagt dig godt nok, så er det med at skynde sig et reelt problem for påsætning af vipperne. 

Læs næste

Sørg for god service hos dine kunder!
Hvor meget kan man tjene som en vippetekniker?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.