Sørg for god service hos dine kunder!

Sørg for god service hos dine kunder!

Hvis du er ny i lash verdenen, eller hvis du har praktiseret en anden stil for nylig, skal du sørge for, at du først øver dig på venner og familie, før du tilbyder din service som extensions-specialist (især hvis det ikke er det, der typisk gøres).

Ved at få feedback fra betroede personer om hvor behagelig deres oplevelse var, vil det forhåbentlig hjælpe med eventuelle fremtidige kunder, som måske bliver skuffet over dårlig kvalitet i håndværket!

God service er mere end at give dine kunder et sæt lash extensions af høj kvalitet. Sørg i stedet for at gøre hele oplevelsen behagelig og interaktiv ved at være kreativ i din måde at besvare deres spørgsmål om, hvad de kan forvente af deres behandlinger! 

Når du taler med kunderne, skal du være professionel og undgå at klage eller sladre; det vil få dem til at komme tilbage efter mere, hvilket igen gavner DIG som deres vippetekniker.

Hvorfor er det vigtigt du følger op!

Når du booker en kunde, er det vigtigt at følge op med dem og spørge, hvordan deres vipper ser ud. Prøv at imødekomme dine kunders behov.

Men hvad sker der, hvis din kunde ikke ønsker at bestille en tid? Først og fremmest bør du følge op på dem næste dag. Send en sms eller e-mail og spørg, hvordan det går med deres vipper, og mind dem om ledige aftaler, før din aftale bliver fyldt op!

Din gode hukommelse vil overraske dig positivt ved aldrig at glemme detaljerne i dine kunders liv.

Gør det til et punkt at tage notater efter hver aftale, så uanset hvad der sker, vil der altid være en eller anden form for dokumentation til dem!

Inddrag disse mennesker på et individuelt plan og stil spørgsmål om deres daglige aktiviteter - det er blot én måde, hvorpå det aldrig har været nemmere at tage sig af dem, bl.a. fordi du har en så detaljeret viden ved hånden, når der er mest brug for det.

Læs næste

Sådan holder dine kunders vipper længere
Hvorfor taber mine kunder vipper?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.