Sådan holder dine kunders vipper længere

Sådan holder dine kunders vipper længere

Skønhedsindustrien er en konkurrencepræget branche, og det kan være svært at skille sig ud fra konkurrenterne. eyelash extensions er ingen undtagelse!

Som en erfaren professionel inden for dette område ved du dog bedre end nogen anden, hvor vigtigt gode kvalitetsvipper virkelig ER - hvilket gør dem til et af DINE største salgsargumenter i modsætning til ikke "bare bare" noget vi tilbyder, men stoler på trygt at levere hver gang nogen vælger dig som deres tekniker.


Kraften bag korrekt pleje af dine værktøjer vil hjælpe med at sikre lang levetid; Sikre at kunderne vender tilbage igen, fordi de ønsker langvarige resultater.

Hvorfor skal du holde dine vipper tørre i de første 12-24 timer?
For at opnå en god levetid af vipper er det vigtigt at undgå at gøre dem våde. 

Du skal holde dine vipper tørre i de første 12-24 timer, så de har tid til at sætte sig og hæfte godt.

Undgå dampende atmosfærer som saunaer, varme yogasessioner eller solarier, hvis du ikke vil have lim på dem!

Hver dag, uanset hvor meget eller lidt makeup du har på i øjeblikket - sørg for at rense og børste vipperne! Det vil ikke kun hjælpe med at holde dem sunde, men også øge deres levetid ved at holde irriterende bakterier væk, som kan forårsage vaskebjørneøjne (eller andre slags).

For at vaske dem skal du blot tage en Cleanser, som er oliefri og sikker for alle hudtyper; gnid derefter forsigtigt begge øjenvipper ind, indtil de føles bløde nok, før du skyller grundigt 1 gang dagligt.

Når du får extensions, vil dine naturlige vipper vokse tilbage og mere til! Men du skal ikke være bekymret, for de vil også falde af.

For at holde dem flotte så længe som muligt anbefaler vi at få regelmæssige opfyldninger ca. hver anden uge eller deromkring.

Læs næste

Sørg for god service hos dine kunder!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.