Hvor meget kan man tjene som en vippetekniker?

Hvor meget kan man tjene som en vippetekniker?

De fleste vippeteknikere er selvstændige, hvilket betyder at de bestemmer deres egne timer og arbejdstider.

Det er derfor, der er så stor forskel i indkomst for disse professionelle! Mange mennesker tjener mellem 500.000 - 750.000 kr. om året med det niveau af erfaring, du har, samt hvor mange kunder der kommer gennem din dør på en given dag eller uge.

Der er meget, der skal til for at opretholde en forretning - fra at. betale husleje til at købe forsyninger til kunderne - som der skal tages hensyn til.

Relationer som vippetekniker til kunder

Men fordi, at du arbejder med kunder som vender tilbage til opfyldninger hvert 3-4 uge så er det en særlig god business! Du får muligheden for, at opbygge stærke relationer som du måske ikke kan på samme måde hvis du lavede PMU bryn eksempelvis. 

Hvor kunderne kommer en enkelt gang, også kan der gå rigtigt lang tid før du ser den samme kunde igen.

Derfor, er der også mange om budet, men det handler særdeles om hvordan du som vippetekniker kan skabe MEST værdi for dine kunder og bygge de bedste relationer. 

Hvad er de bedste måder at tjene penge på som lash artist?
Der er ikke nogen standard, når det kommer til, hvor meget du potentielt kan tjene som specialist i eyelash extensions. Det afhænger, af mange parametre som hvor du holder til, erfaringsmæssigt. Produkter du bruger og hvor længe dine kunders vipper holder.

Gør du det for pengenes skyld eller fordi du brænder for det?

Der mange der tror, at vippetekniker er en vej til "Get rich quick", men det er alt andet end det! De første lang stykke tid arbejder, du faktisk til det der svarer sig til en nettoløn som 15 årige... Ja... Det kan være, så lavt. Men med tiden som du får opbygget en kundeportefølje.

Bygget på din færdigheder, med et mix af kærlighed for faget og vipper. Så kan du virkelig komme langt! Ja, du kan virkelig bygge en fornuftig forretning som vippetekniker, hvis du formå at komme "over på den anden side".

Her har du nok 1-2 års erfaring, du ved hvilken lim du kan arbejde med. Du ved måske også, hvilke behandlinger du er vild med at lave! Og hvilke du ikke er så vild med at lave...

Derfor er det ikke helt umuligt, at tjene 500.000 + om året FULDTID som vippetekniker.

Du skal bare lige igennem den hårde periode også. Men hvis du er passioneret om faget, så ser du det som en mulighed for at udvikle dig og din forretning.

Vigtigst, af alt. At være din egen chef.

 

Læs næste

Hvorfor taber mine kunder vipper?
De 3 hyppigste fejl, som en vippetekniker kan begå

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.